LG02069

VOUCHER CAMPANIE GARANȚIE RAPIȚĂ* SMARTinvest

Selectați judetul dvs.
DENUMIRE HIBRID CANTITATE COMANDATA PRET LISTA
(PRET INDICATIV)/SAC RON
LG AMBASSADOR
LG ARCHITECT
LG ABSOLUT
LG ASPECT
ARTOGA
ARSENAL
ASTRONOM
CARLTON CL

Nota generala:

 • Preturile nu contin TVA; Un sac = 1,5 mil boabe
 • Oferta este valabilă în perioada 1 mai 2020 – 15 iulie 2020, în limita stocurilor disponibile. Garanția se aplică de la achiziția unei cantități minime de 10 saci.

* NOU PENTRU 2020 - GARANTIA COMERCIALA SPECIFICA RAPITA

In baza acestui voucher si conform Termenilor si Conditiilor Garantiei Comerciale disponibile AICI , pentru cantitatile de seminte de rapita Limagrain achizitionate in perioada 1 Mai – 15 Iulie 2020, Limagrain ofera, suplimentar fata de celelalte garantii oferite cumparatorilor, o garantie comerciala conventionala ce acopera daunele provocate culturii de rapita in caz de nerasarire, datorita secetei.

GDPR – Cum sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal

In ceea ce priveste datele cu caracter personal prelucrate in contextul punerii la dispozitie a acestui voucher precum si a furnizarii garantiei comerciale specifice semintelor de rapita Limagrain achizitionate de dvs., va informam ca entitatea care are calitatea de operator, in intelesul prevederilor legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal (GDPR), cu privire la scopul general descris mai sus, este Limagrain Central Europe SE Franța Sucursala Otopeni, cu sediul in Voluntari, Cladirea Cubic Center, Bulevardul Pipera nr. 1B, etaj 5, judetul Ilfov, cod postal 077190, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/1281/2007, Cod Fiscal RO21713945 („Operatorul”).

In acest sens, va informam ca datele cu caracter personal incluse in acest voucher precum si o serie de alte informatii referitoare la/ legate de dvs., in calitate de persoana vizata (in masura aplicabila), precum: user, parola, coordonate referitoare la aria insamantata, informatii legate de cantitatile/ sortimentele de produse achizitionate, sunt prelucrate doar in scopul generic al utilizarii acestui voucher si, in masura in care ati achizitionat produse Limagrain si doriti sa beneficiati de garantia specifica la rapita, in scopul generic al activarii si executarii (punerii in aplicare) garantiei comerciale specifice oferite. Pentru informarea dvs, operatiunile legate de garantia pusa la dispozitie implica utilizarea datelor cu caracter personal si in cadrul unei platforme electronice dedicate, fara insa ca aceste prelucrari sa fie bazate exclusiv pe prelucrare automata.

Mai multe informatii privind modalitatea in care Operatorul prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, dvs. avand calitatea de persoana vizata (acolo unde este cazul), pot fi accesate AICI.

De asemenea, informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt puse la dispozitia dvs. si in mod direct, de catre reprezentantii si/sau distribuitorii Limagrain, in format fizic (pe suport de hartie).

TERMENI ȘI CONDIȚII GARANȚIE COMERCIALĂ SPECIFICĂ RAPIȚĂ

ASPECTE GENERALE

Termeni si Conditiile Garantiei Comerciale conventionale descrisa mai jos (denumiti in continuare „Termenii si Conditiile”) guverneaza doar conditiile de garantie ce sunt detaliate in acest document, fiind aplicabili in mod exclusiv acestei garantii. Termenii si Conditiile sunt disponibile pentru a fi consultate si la urmatoarea adresa web: https://www.lgseeds.ro/rapita/garantie2020.

Aceasta garantie comerciala conventionala este oferita, in mod direct, de catre Limagrain Central Europe SE Franța Sucursala Otopeni, avand sediul social in Voluntari, Cladirea Cubic Center, Bulevardul Pipera nr. 1B, etaj 5, judetul Ilfov, cod postal 077190, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/1281/2007, Cod Fiscal RO21713945, IBAN: RO29RZBR0000060009933641 – deschis la Raiffeisen Bank, telefon 0374/674 692, email garantie.rapita@limagrain.com (denumita in continuare „Limagrain”).

Garantia comerciala acopera intreaga cantitate de seminte de rapita produse de Limagrain („Semintele de Rapita”) si achizitionate in perioada 1 mai 2020 – 15 iulie 2020, in baza voucher-ului pus la dispozitia dumneavoastra (aceasta garantie comerciala este in continuare denumita „Garantia”).

Garantia este oferita:
 • pentru hibrizii de Rapita Limagrain si comercializati prin partenerii acesteia pe piata din Romania in anul 2020 (LG Ambassador, LG Architect, LG Absolut, LG Aspect, Artoga, Arsenal, Carlton CL, Astronom) si doar cu conditia unei achizitii de minim de 10 saci;
 • si
 • in mod suplimentar fata de celelalte garantii contractuale oferite cumparatorilor de seminte produse de Limagrain, fie ca este vorba de garantii legale de conformitate sau garantii comerciale obligatorii ori altele asemenea, conform dispozitiilor legale aplicabile.

IN CE CONSTA GARANTIA

Garantia are ca scop:

 1. acoperirea contravalorii Semintelor de Rapita achizitionate de dumneavoastra;
 2. in conditiile interventiei exclusiv a secetei (ca eveniment meteorologic constand in interventia unor conditii climatice specifice, analizate pentru fiecare judet al Romaniei);
 3. care determina in mod efectiv intoarcerea culturii de rapita plantata cu Semintele de Rapita achizitionate in baza voucher-ului, conform facturii aferente

Nota: Garantia este aplicabila exclusiv ca urmare a interventiei secetei peste valorile stabilite de Limagrain. Indicii care detaliaza gradul de afectare al fiecarui judet, ca urmare a secetei, si pe baza carora se determina in mod efectiv executarea Garantiei vor fi comunicati de Limagrain, astfel cum este detaliat mai jos.

Conditii si beneficii

In baza Garantiei, in masura in care, in mod cumulativ:
 1. zona de cultura de rapita a fost afectata de seceta, conducand la nerasarirea acesteia, parametrii indicati de Limagrain fiind astfel atinsi (indepliniti)
si
 1. s-a realizat intoarcerea respectivei culturi de rapita din zona afectata,

Limagrain va returna sumele achitate pentru achizitionarea Semintelor de Rapita. Practic, veti primi inapoi contravaloarea sacilor cu Seminte de Rapita achizitionati efectiv de la partenerii Limagrain.

CE TREBUIE SA FACETI PENTRU ACTIVAREA SI EXECUTAREA (REALIZAREA) GARANTIEI

Garantia se va activa doar in momentul inregistrarii dumneavoastra in platforma electronica de Garantie pusa la dispozitie de Limagrain („Platforma”).

Va rugam, prin urmare, sa aveti in vedere ca toate comunicarile realizate in contextul activarii si executarii Garantiei vor fi realizate pe adresa de e-mail indicata de dumneavoastra in cuprinsul voucher-ului.

IMPORTANT! Garantia nu intra in vigoare la data cumpararii Semintelor de Rapita ci numai ca urmare a parcurgerii tuturor etapelor descrise mai jos, necesare activarii acesteia, in cadrul Platformei electronice.

Pasi de urmat:

 1. Completarea voucher-ului

Aveti la dispozitie doua posibilitati:

Inregistrare ca urmare a intalnirilor cu reprezentantii Limagrain SAU Inregistrare online

Va fi necesar sa completati voucher-ul cu toate datele indicate si sa il semnati, confirmand, totodata, ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Garantiei.

Ulterior, voucher-ul va fi introdus in baza de date Limagrain si incarcat in Platforma.

Presupune inrolarea directa a dumneavoastra prin accesarea urmatorului link web: https://www.lgseeds.ro/rapita/garantie2020.

In sectiunea de acolo va fi necesar sa completati voucher-ul cu datele indicate si sa bifati, totodata, ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Garantiei.

 
 1. Activarea Garantiei

In jurul datei de 17 iulie 2020, de la adresa garantie.rapita@limagrain.com veti primi un e-mail prin care veti fi rugat sa accesati Platforma electronica (la urmatoarea adresa: https://garantierapita.lgseeds.ro).

In Platforma va fi necesar:
 • sa creeati o PAROLA propriei; USER-ul este creat automat cu adresa dvs de e-mail;
 • sa introduceti cantitatile comandate efectiv de dvs. la partenerii Limagrain precum si densitatea la semanat (b.g/m.p);
 • sa delimitati parcelele (pe harta accesibila in Platforma) in care Semintele de Rapita achizitionate urmeaza sa fie semanate.

Aveti posibilitatea de a urma pasii indicati mai sus oricand in intervalul 17 iulie 2020 – 15 august 2020. Pe tot parcursul demersului dvs de inregistrare in Platforma, veti beneficia de asistenta si ghidaj din partea Limagrain, prin email si/sau telefon.

IMPORTANT! Ulterior activarii Garantiei, pasii urmatori vor trebui realizati doar in cadrul Platformei, utilizand USER-ul si PAROLA creata de dumneavoastra.

 1. Confirmarea semanarii si incarcarea facturii

In perioada 15 august 2020 – 10 septembrie 2020, veti primi 2 e-mail-uri prin care veti fi rugat sa introduceti in Platforma:

 • data cand au fost semanate Semintele de Rapita precum si densitatea la semanat (b.g/m.p); si
 • factura de achizitie de Seminte de Rapita, de la distribuitor (documentul va trebui incarcat in Platforma).

IMPORTANT! Factura incarcata de dumneavoastra nu va fi disponibila Limagrain, documentul fiind accesat si prelucrat cu privire la Semintele de Rapita achizitionate doar de partenerul Limagrain care ofera servicii de gestionare a Platformei catre Limagrain in contextul Garantiei. Prin urmare, confidentialitarea achizitiilor dvs., in ansamblu, este in siguranta.

 1. Comunicarea indicilor de afectare, de catre Limagrain

In perioada 15 Septembrie 2020 – 1 Octombrie 2020, veti primi un e-mail prin care vi se vor comunica gradul de afectare al secetei/judet.

In functie de gradul de afectare, zona in care dumneavoastra ati plantat Semintele de Rapita va intra in una din urmatoarele 3 categorii:

RED ORANGE GREEN

Scor ridicat referitor la seceta

Se poate solicita returnarea sumelor, in baza Garantiei, daca sunt indeplinite conditiile

Scor mediu referitor la seceta

Nu se returneaza vreo suma drept Garantie

Limagrain va va putea prezenta o propunere comerciala pentru achizitionarea semintelor pentru campania de primavara.

Scor redus referitor la seceta

Nu se returneaza vreo suma drept Garantie

 1. Confirmare intoarcere cultura

In perioada 15 octombrie 2020 – 31 octombrie 2020, va fi necesar sa completati, in Platforma, campul (casuta) specific(a) prin care sa indicati DACA ATI INTORS sau NU ATI INTORS cultura de rapita.

CAND VETI PRIMI BANII (EXECUTAREA/ REALIZAREA GARANTIEI)

ZONA AFECTATA ESTE IN ZONA RED

Daca zona afectata ESTE IN ZONA RED

si ATI INTORS cultura de rapita,

Limagrain va returna integral sumele achitate pentru achizitionarea Semintelor de Rapita

Veti primi inapoi, de la Limagrain, contravaloarea sacilor achizitionati efectiv de la partenerii nostri, pana la data de 15 decembrie 2020
ZONA AFECTATA NU ESTE IN ZONA RED (CI IN ZONA ORANGE)

Daca zona afectata NU ESTE IN ZONA RED

Insa INTENTIONATI SA INTOARCETI cultura de rapita,

Limagrain va va putea prezenta o propunere comerciala pentru achizitionarea semintelor pentru campania de primavara