PROIECT SPECIAL LG ROMÂNIA „DE LA PĂMÂNT LA VIAȚĂ” – PASTRAMĂ DE BATAL ÎN ULEI DE FLOAREA SOARELUI

Vedeta rețetei de astăzi, EU – SĂMÂNȚA DE FLOAREA SOARELUI LG

 

După o călătorie fascinantă de mii de ani, pornind din America de Nord, unde era cultivată de triburile indigene pentru prepararea pâinii, cultura de floarea soarelui atinge apogeul în urmă cu sute de ani când a fost adusă de exploratorii spanioli în Europa și apoi în Rusia, unde s-a descoperit și valorificat pentru prima dată potențialul culturii pentru producția de ulei.

Astăzi, EU – SĂMÂNȚA DE FLOAREA SOARELUI  LG, sunt mândră să stau la baza lanțului alimentar care aduce în casele dvs. un ulei de calitate, bogat în vitamine și minerale, cu beneficii de necontestat pentru sănătate.

Indiferent că folosiți ulei obținut din hibrizii linoleici de floarea soarelui : LG 50.479 SX, LG 50.635 CLP, LG 55.55 CLP sau ulei obținut din hibrizii high oleici de floarea soarelui : LG 50.797 CLP, LG 50.531 CLP, LG 54.92 HO CL, EU – SĂMÂNȚA DE FLOAREA SOARELUI LG sunt vedeta rețetei de astăzi și cea care vă urează POFTĂ BUNĂ !

Iar la vară, când o să-mi pun straie de sărbătoare, rochița galbenă înfoiată pe care o port doar la înflorit, sper să ne întâlnim în câmp, la un lot demonstrativ, unde să degustăm împreună această rețetă.

 

Top