PROIECT SPECIAL LG ROMÂNIA „DE LA PĂMÂNT LA VIAȚĂ” – ALIVANCĂ

Astăzi, LG SEEDS ROMÂNIA vă prezintă cel de-al 4-lea film dedicat culturii de porumb, și respectiv a 4-a rețetă tradițională românească, filmată acasă în Bucovina.
Dedicăm acest proiect #delapamantlaviata tuturor celor care produc hrana de pe mesele noastre, ale tuturor românilor, pe tot parcursul unei semințe de la semănat și până la farfurie.
Rețetele filmate sunt simbolul a ceea ce înseamnă FAMILIA, ce înseamnă ACASĂ și timpul petrecut împreună alături de cei dragi, timp care nu poate fi cumpărat. Am urmărit cele mai importante culturi, acolo unde Limagrain, este unul dintre principalii jucători din agribusiness. Având în vedere contextul global în care ne aflăm, agricultura și toate ramurile ei trebuie să funcționeze la potențialul maxim, să susținem și să promovăm orice colaborare între toți jucătorii de pe piață, producătorii, distribuitorii, fermierii, traderii, lanțurile de supermarketuri/hypermarketuri, dar poate cel mai important producătorii autohtoni.
Suntem la un click distanță și pentru orice informație, marketing, suport tehnic sau vânzare vă rugăm să ne contactați https://www.lgseeds.ro/contact/
https://www.youtube.com/watch?v=eQOxAqHtuFc
Top