LIMAGRAIN ROMÂNIA LANSEAZĂ O NOUĂ PLATFORMĂ ONLINE

 

LIMAGRAIN ROMÂNIA LANSEAZĂ O NOUĂ PLATFORMĂ ONLINE

Într-o lume în care comunicarea capătă tot mai multe accente multimedia, Limagrain România îşi propune să vină în întâmpinarea partenerilor cu o nouă platformă web, menită a asigura o comunicare optimă şi eficientă.

Noul website www.lgseeds.ro prezintă cele mai noi produse şi servicii LG Romania, alături de cele mai noi ştiri despre activitatea companiei la nivel local şi internaţional.

După mai bine de un sfert de secol de existență în România, vrem să vă mulțumim pentru parteneriatul care ne-a inspirat să ne ţinem promisiunea noastră fundamentală: aceea de a răspunde cât mai bine și mai profitabil nevoilor fermierilor. Fiind creată de agricultori și condusă de aceștia de-a lungul întregii sale istorii de trei sferturi de secol, compania Limagrain a știut mereu atât cum să înțeleagă foarte bine nevoile fermierilor, cât și cum să vină în întâmpinarea acestora cu produse inovative, de cea mai bună calitate, create pentru profit.

Pe fondul digitalizării globale, este foarte important să fim conectaţi la cele mai noi soluţii de comunicare, fie prin intermediul paginii de web, campaniilor e-mailing, sms, etc. şi pe canalele de social media precum LinkedIn

Noua platforma multimedia Lgseeds.ro se adaptează automat la orice dispozitiv conectat la internet, fie că este vorba de desktop, laptop, tableta sau telefon mobil, şi permite utilizatorilor, clienţi şi parteneri, să afle informaţii despre ofertele LG, într-un mod optim şi atractiv. Site-ul oferă acces direct la experţii companiei, la nivel naţional şi regional.

Reprezentanţii Limagrain România sunt pregătiţi să ofere tuturor celor interesaţi informaţiile esenţiale privind produsele inovative din domeniul agriculturii cu care Limagrain a devenit unul dintre principalii actori de pe piaţa de profil la nivel mondial.

Ne dorim o comunicare deschisă, permanentă, cu fermierii, cu toţi cei interesaţi în dezvoltarea unor parteneriate de succes, a unor recolte bogate, de calitate.


Roxana Pastuhov
Marketing Manager Limagrain România

Top