GENETICA LG FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PROVOCĂRILE ANULUI 2020 – hibridul de floarea soarelui LG 50.479 SX

În cadrul filmului care a avut ca temă de discuție « GENETICA FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PROVOCĂRILE ANULUI 2020 », dorim să vă prezentăm hibridul LG 50.479 SX, unul dintre produsele strategice din portofoliul de floarea soarelui LIMAGRAIN pentru sezonul următor.

𝗟𝗚 𝟱𝟬.𝟰𝟳𝟵 𝗦𝗫 este un hibrid de generație nouă, care vine să completeze oferta LG în segmentul hibrizilor rezistenți la erbicidele sulfonilureice, verigă importantă în managementul, utilizarea și conservarea  eficientă a rezervelor de apă din sol.

Acesta este un un hibrid semi-timpuriu cu plante de talie înaltă, cu un sistem radicular puternic şi rezistenţă la cădere. Este un hibrid bine adaptat condițiilor specifice din România, având capacități excelente de producție corelate cu un conținut ridicat de ulei și o stabilitate deosebită a producțiilor, datorită toleranței la secetă și la principalele boli întâlnite în general în cultura de floarea soarelui. Fiind un hibrid cu înflorire timpurie, s-a pliat perfect condițiilor din acest an, trecând cu ușurință peste seceta și temperaturile scăzute din primăvară, realizând producții ridicate atât în zonele cu deficit de umiditate, cât și în zonele cu aprovizionare în optim.

 

 

Top