Catalog Toamnă 2022

LIMAGRAIN ÎN 2021! ȘI MAI APROAPE DE FERMIERI! PASIONAȚI DE AGRICULTURĂ!

Limagrain România lansează catalogul de toamnă 2021, prin intermediul căruia veți avea acces la informații cu privire la cele mai noi programe și soluții pentru eficientizarea profitului la hectar, dar și prezentarea portofoliului de produse pentru rapiță și cereale: grâu, orz, orzoaică. Efortul nostru continuu de a ne adapta produsele la nevoile reale ale fermierilor, precum și investițiile în cercetare (17% din cifra de afaceri investiți anual în cercetare), au dus la un portofoliu divers de produse, creat special pentru condițiile pedo-climatice din România, dar și pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și problemelor agriculturilor români.

În paginile noului catalog de toamnă, Limagrain România vă prezintă o inovație din portofoliul produselor de rapiță, și anume soluția N-FLEX de optimizare a utilizării azotului.

Caracteristica N-FLEX specifică hibrizilor LG AMBASSADOR și LG AVIRON, reprezintă cea mai bună soluție de optimizare a randamentului și a profitului, caracterizată atât prin flexibilitate mare în utilizarea eficientă a rezervelor limitate de azot din sol, cât și prin securizarea recuperării cheltuielilor de la semănat până la recoltare. Această caracteristică oferă o stabilitate mai mare a producțiilor în condiții de insuficiență sau aprovizionare în optim în comparație cu hibrizii obișnuiți.

 

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o companie care este animată de pasiunea pentru agricultură !

 

Echipa Limagrain România

Top