Catalog Toamnă 2020

LIMAGRAIN ÎN 2020! Și mai aproape de fermieri! PasionaȚi de agricultură!

Limagrain România lansează catalogul de toamnă 2020, prin intermediul căruia veți avea acces la informații cu privire la cele mai noi programe și soluții pentru eficientizarea profitului la hectar, dar și prezentarea portofoliului de produse pentru rapiță și cereale: grâu, orz, orzoaică. Efortul nostru continuu de a ne adapta produsele la nevoile reale ale fermierilor, precum și investițiile în cercetare (14% din cifra de afaceri investiți anual în cercetare), au dus la un portofoliu divers de produse, creat special pentru condițiile pedo-climatice din România, dar și pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și problemelor agriculturilor români.

În paginile noului catalog de toamnă, Limagrain România vă prezintă două inovații din portofoliul produselor de rapiță, și anume programul LG Seeds Garanție Rapiță și soluția N-FLEX de optimizare a utilizării azotului.

Programul LG Seeds Garanție Rapiță, vine în sprijinul fermierilor și garantează banii investiți în semințele LG în condiții de secetă, nerăsărire și întoarcere a culturii. Această garanție comercială nu este una tradițională, ci parametrică, deoarece se bazează pe monitorizarea prin satelit și analiza complexă a unor parametrii meteorologici la nivel județean, care pot influența rezerva de apă din sol disponibilă plantelor în perioada optimă de semănat, dar se bazează și pe diferența dintre acumulările de apă provenite din precipitații și pierderile datorate evaporației, corelate cu nivelul temperaturilor medii zilnice care depășesc pragul biologic.

Caracteristica N-FLEX specifică noului hibrid LG AMBASSADOR, reprezintă cea mai bună soluție de optimizare a randamentului și a profitului, caracterizată atât prin flexibilitate mare în utilizarea eficientă a rezervelor limitate de azot din sol, cât și prin securizarea recuperării cheltuielilor de la semănat până la recoltare. Această caracteristică oferă o stabilitate mai mare a producțiilor în condiții de insuficiență sau aprovizionare în optim în comparație cu hibrizii obișnuiți. Așadar, hibridul LG AMBASSADOR performează foarte bine în solurile cu deficit de azot, oferind producții sănătoase și bogate.

 

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o companie care este animată de pasiunea pentru agricultură !

Top