Catalog Primăvară 2022

PASIUNEA PENTRU AGRICULTURĂ NU SE OPREȘTE NICIODATĂ!

 

În ultimii 2 ani, am întâmpinat multe provocări la nivel mondial: situația provocată de virusul SarsCov2, dar și schimbările climatice tot mai frecvente (mai ales seceta din ultimii 2 ani care a afectat cele mai importante culturi arabile: grâu, rapiță, floarea soarelui și porumb). Unicitatea și abordarea diferită reprezintă factorii cheie și de succes pentru susținerea și creșterea vânzărilor. Evident, toate aceste schimbări, ne-au determinat să regândim întreaga strategie de comunicare, dar și strategia din punct de vedere comercial, atât pentru anul care a trecut, cât și pentru campaniile viitoare. Dacă vorbim de comunicare, din păcate, pandemia ne-a îngrădit mult interacțiunea cu fermierii și cu partenerii din domeniul agricol, dar și modul de a ne promova produsele și serviciile. De aceea, am investit foarte mult în conținutul video, cu focus în mod deosebit pe genetica Limagrain și pe cele mai importante caracteristici ale produselor noastre. Am descoperit și am înțeles că pasiunea pentru agricultură este motto-ul după care se ghidează fiecare agricultor, indiferent de ce roade obține sau nu într-un an agricol, dar și că își iubește foarte mult meseria, ferma și ceea ce lasă în urmă. Ne străduim permanent să fim partenerul fermierului român și să ducem la capăt orice promisiune făcută. Un parteneriat solid se construiește în timp și are nevoie de respect, de încredere, de foarte multă muncă și, nu în ultimul rând, de pasiune pentru agricultură.

Începutul verii ne-a dat curajul necesar pentru a organiza evenimente restrânse în cadrul LG Seeds Privilege Club. Acest club este un proiect care s-a născut din dorința de a fi mai aproape de fermierii români și de a discuta într-un cadru mai restrâns cu participanții la eveniment despre nevoile și problemele lor. În același timp, este o încercare de a facilita interacțiunea și parteneriatele între fermierii participanți la eveniment, oferindu-le ocazia de a împărtăși din experiențele proprii și de a afla cele mai noi și utile informații din domeniu. De asemenea, întâlnirile din cadrul clubului oferă prilejul fermierilor de a afla soluțiile pe care Limagrain România le pune la dispoziția lor.  Am avut alături parteneri care au adus un plus de valoare evenimentelor noastre, oferindu-le participanților informații foarte importante cu privire la creșterea productivității, prin diverse tehnologii care să crească potențialul solului, de altfel, una dintre cele mai importante resurse din orice fermă. Vorbim de companii mari, de renume, cu o istorie impresionantă: Michelin România, Titan Machinery România și FMC România. Am continuat să îi avem alături de noi și la evenimentele din mijlocul verii, dedicate culturilor de floarea soarelui și porumb, ducând astfel tradiția mai departe, tradiție pe care am început-o în urmă cu 4 ani.

Suntem o companie fondată și formată din fermieri, iar acest lucru ne ajută să înțelegem foarte bine problemele și nevoile din teren. Investim anual aproximativ 15% din cifra noastră de afaceri la nivel mondial în cercetare și dezvoltare și deținem una dintre cele mai importante rețele de cercetare din Europa pentru îmbunătățirea performanțelor în agricultură. Suntem a 4-a companie pur sămânță, la nivel modial, activăm în cele mai importante 4 culturi de câmp: porumb, grâu, floarea soarelui și rapiță și venim în fiecare an cu cel puțin 1 – 2 produse noi adaptate condițiilor pedoclimatice din România.

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor şi colaboratorilor noștri, pentru faptul că ne-au fost alături mai bine de 30 de ani, perioadă în care compania noastră, Limagrain România, a crescut și s-a dezvoltat, introducând pe piața din România în fiecare an, cele mai noi produse, tehnologii și programe de marketing și vânzări, în vederea susținerii unei agriculturi sustenabile.

 

Echipa Limagrain România

Top