Catalog Primăvară 2020

LIMAGRAIN ÎN 2020! Și mai aproape de fermieri! PasionaȚi de agricultură!

Pasiunea pentru agricultură, sloganul companiei noastre, este parte din ADN-ul nostru, deoarece suntem o companie condusă de fermieri și suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă agricultura și grija pentru pământ. Cercetarea LG și investițiile pe care le facem în fiecare an, vin cu sprijinul de a satisface nevoile fermierilor români și de a contribui la dezvoltarea unei agriculturi sustenabile.

Așa cum am menționat și anul trecut, compania Limagrain și-a propus o abordare diferită, mult mai aproape de fermieri, fie că vorbim de cele mai inovative tehnologii, fie că vorbim de evenimente și întâlniri dedicate special vouă, „fermierilor”, alături de unii dintre cei mai importanți jucători de pe piața de agribusiness, unde am putut prezenta cele mai importante și noi soluții în vederea îmbunătățirii producției la hectar. Lansarea paginii oficiale de Facebook, LG Seeds România, a reprezentat un bun prilej de a fi și mai aproape de FERMIERUL ROMÂN. Este o promisiune pe care ne-am făcut-o în primul rând nouă, dar cel mai important fermierilor din România, deoarece ne dorim să fim cât mai aproape de agricultorii români, cu o comunicare cât mai deschisă, permanentă și eficientă.

În paginile noului catalog de primăvară, veți avea acces la informații cu privire la cele mai noi programe și soluții pentru eficientizarea profitului la hectar, dar și prezentarea portofoliului de produse pentru floarea-soarelui, porumb și mazăre. Efortul nostru continuu de a ne adapta produsele la nevoile reale ale fermierilor, precum și investițiile în cercetare (14% din cifra de afaceri investiți anual în cercetare), au dus la un portofoliu divers de produse, creat special pentru condițiile pedo-climatice din România, dar și pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și problemelor agriculturilor români.

Vă promitem că și de acum înainte vom fi prezenți alături de dvs la întâlniri sau evenimente față în față, dar și în mediul online, pentru a fi conectați la cele mai noi soluții de comunicare, fie prin intermediul paginii web sau de Facebook, fie prin intermediul video testimonialelor, a campaniilor de e-mailing marketing, a campaniilor de sms, etc.

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o Companie care este animată de pasiunea pentru agricultură !

Top