Catalog Toamnă 2019

Dragi Parteneri,

 

Însoțirea dumneavoastră și oferirea suportului tehnic este ceea ce animă fiecare membru al echipei Limagrain România în fiecare sezon. Această strânsă cooperare ne permite să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și să ne îmbunătățim și să ne orientăm programele masive de cercetare și dezvoltare pentru a vă oferi răspunsuri tehnice la problemele dumneavoastră și pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanțele în agricultură. Aceste incredibile îmbunătățiri ale geneticii pe care Limagrain România dorește să le împărtășească cu dumneavoastră prin intermediul acestor informații tehnice sunt sintetizate într-un catalog în format de buzunar. Veți descoperi cum noile noastre strategii de cercetare permit evaluarea performanței geneticii în cadrul unui set complet de factori de mediu. Aceste ”programe de cercetare de ultimă generație” au dezvoltat grupuri de hibrizi de porumb adaptate îngrijorărilor celor mai puternice ale fermierilor români, sub denumirea de: HYDRANEO.

HYDRANEO este o abordare inovatoare care vizează analiza factorilor agricoli (sol, bune practici agricole, etc.) și care le îmbină cu datele meteorologice pentru a vă ajuta în a lua cea mai bună decizie pentru creșterea performanței. De asemenea, veți descoperi un nou portofoliu de semințe de floarea soarelui, punând la dispoziție avantajele și performanțele genetice LG pentru fiecare tehnologie prezentă pe piață.

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o companie care este animată de pasiunea pentru agricultură. Prin experiența dumneavoastră cu produsele LG vă puteți alătura clubului nostru “Privilège Club” pentru a profita de practicile agricole împărtășite într-un mediu sociabil, dar și pentru a descoperi și înțelege mai bine grupul nostru și programele de cercetare și dezvoltare ale acestuia. Doresc de asemenea să mulțumesc Ioanei, Danielei, Corinei, Roxanei, Vioricăi, Anei-Maria, Cameliei, Adinei, Iustinei, Marianei, Ramonei, Adelin(ilor), lui Iulian, Florin, Călin, Lucian, Claudiu(-iilor), Florian, Liviu, Imre, Hariton, Marcel, Marian și Cristi pentru implicarea lor de zi cu zi în ceea ce vă privește și pentru eforturile lor în construirea succesului LG România și ajutorul acordat Agriculturii să progreseze în România.

 

Emmanuel Berthe

Head of South East Europe Business Area

Top